top of page

Pentru Noi

​ „MIZIA GLASS EOOD este înființata  în anul 2007 şi reuşeşte să se impuna repede ca lider in producţia de sticlă satinată chimic.

Succesul rapid al firmei se datoreaza liniei moderne de satinat chimic, unică in Bulgaria, construită conform standartelor tehnologice in vigoare.

În anul 2009 firma işi extinde activitatea şi începe prelucrarea şi ornamentarea de sticlă, iar în anul 2010 , cu scopul deservirii mai bune a pieţii nationale şi satisfacerea  cerinţelor clienţilor existenţi, firma deschide depozit de sticlă la Sofia.

La începutul anului 2015  a fost pusă în funcţiune şi nouă linie modernizată pentru productia de sticlă decorativă şi sticlă satinată decorativă.

În prezentul moment “MIZIA GLASS” EOOD este principalul producator de sticlă satinată chimic şi sticlă decorativă în Bulgaria şi este dispusă pe suprafata de 3 500 m.p. suprafată acoperită.

Scopul principal al firmei este inbunataţirea producţiei cu produse de înaltă calitate şi aspiraţie neintreruptă pentru largirea pieţelor de desfacere.

 Clienţii principali ai firmei sunt precum din Bulgaria şi din ţarile vecine – România,Grecia, Albania, Macedonia, Serbia şi Kosovo, aşa şi din Olanda, Canada, Haiti, Panama.

Impus  cutezator pe piaţa bulgară şi cea internatională, numele “MIZIA GLASS”  devine marca preferată pentru clienţi, sinonima de calitate, exigenţa şi lux. 

Datorita echipei de profesionişti create, firma este un partener de încredere şi siguranta în domeniul sau şi demonstreaza o dezvoltare rapidă şi stabilă.

bottom of page