top of page

За Нас

„МИЗИЯ ГЛАС” ЕООД е основана през 2007 г. в град Разград и бързо успява да се наложи на пазара като лидер в производството на химически матирано стъкло. Бързият успех на фирмата се дължи на единствената в България, изградена по утвърдени технологични стандарти, модернизирана линия за химически мат.

През 2009 г. фирмата разширява своята дейност и започва обработка и декориране на стъкло, а през 2010 г., с цел по-добро обслужване на националния пазар и задоволяване нуждите на вече съществуващите клиенти, фирмата отваря склад за стъкло в град София.

През 2015 година става факт и новата модернизирана линия за производство на декоративно и матирано декоративно стъкло.

В началото на 2017 година „МИЗИЯ ГЛАС” ЕООД се сдобива със собствен склад в град София, с покрита площ 5300 кв. м..

В момента „МИЗИЯ ГЛАС” ЕООД е основен производител на химически матирано и декоративно стъкло в България, разположена на 61 000 кв.м. площ, от която 9 500 кв.м. покрита.

Основната цел на компанията е усъвършенстване производството на висококачествено матирано и декоративно стъкло и непрекъснат стремеж към разширяване на пазарите. Към момента основните клиенти на фирмата са както от България и съседните й страни - Румъния, Гърция, Албания, Македония, Сърбия, Косово, така и от Холандия, Канада, Хаити, Панама.

Утвърдила се смело на българския и международния пазар, името “МИЗИЯ ГЛАС” става предпочитана марка сред клиентите, синоним на качество, изисканост и лукс. 

Благодарение на екипа си от професионалисти, компанията е надежден и сигурен партньор в своята област и демонстрира бързо и стабилно развитие.

bottom of page